Tee työtä,

mutta vältä ylityötunteja.

Kannattaisi pohtia, onko niillä työasioilla aina niin kiire. Ehkä kannattaisi jättää työ välillä sikseen ja tutustua siten jääneellä ajalla lähiympäristöön ja Tallinnaan? Mutta jos kiire on todellista ja tarvitset työrauhan, niin meillä on tarjottavana kaikki varusteet tärkeiden tehtäviesi hoitamiseen.

Avoin toimisto

Meidän yhteinen työskentelytila on hotellivieraiden käytössä 24/7. Täällä ovat työpöytä, kätevät nojatuolit, nopea wifi-yhteys ja jopa tulostin, jos paperin käyttö on välttämätöntä. Keittiö on lähellä ja siltä saa maksutta kahvia. Me olemme itse kokeilleet toistuvasti työtilojen toimivuutta ja voimme vakuuttaa – kaiken tarvittavan voi hoitaa täällä käden käänteessä.

Seminaaritila? – Kyllä on.

Joskus pitää isomman seurueen voimin ratkaista työhön liittyviä juttuja erillisessä tilassa. Meillä on tätä tarkoitusta varten sopivan kokoinen seminaaritila, jossa on enimmillään tilaa 45 vieraalle (tuolit teatterityyliin) tai enintään 24 henkeä ison pöydän ympärillä. Käytettävissä ovat tietenkin valkokangas ja datatykki, keittiö kahvitaukojen aikaiseen tarjoiluun.