kontissa?

Konttihotelli.

20 jalan pituinen merikontti on vakiomalli, jonka varaan on rakennettu koko maailman logistiikka. Pituus 5,9 m, leveys 2,35 m ja korkeus 2,39 tarkoittaa, että tilaa on melkein 14 m2. Ei ihan palatsi, mutta taitavasti suunnitelleen saadaan tilaan mahtumaan käytännöllinen suihkutila, iso tuplasänky, työpöytä, nojatuoli, tv, hyllyt, naulakot… Toisin sanoen kaikki, mitä hotellihuoneesta voi odottaa. Lisäksi kokemus, josta et saa mistään muualta.

Faktoja, jotka saattavat kiinnostaa:

  • Meidän sänkyjen mitat ovat 160 x 200 ja patjoina ovat 5-vyöhykkeen pocket-jousitetut patjat. Ne on valmistettu Virossa
  • Kaikki vuodevaatteet ovat 100% puuvillaa ja varustettu Ecolabel ja Öko-Tex laatumerkeillä.
  • Parhaimman nukkumismukavuuden takaavat ylelliset höyhentäytteiset peitteet ja tyynyt
  • Suihkutilassa oleva kokovartaloshampoo on OMAnimisen yrityksen paikallisista raaka-aineista valmistettu virolainen tuote.
  • Päivisin me emme häiritse siivoamalla ja se ei myöskään sisälly hintaan. Tarvittaessa teemme perusteellisen siivouksen (sis. vuodevaatteiden ja pyyhkeiden vaihdon) ja lisäämme siitä 15 euroa huonehintaan.
  • Huoneissa on vain yksi 5-litrainen roskakori pienille roskille. Roskat, joita voi lajitella, pyydämme viemään käytävillä oleviin lajittelupaikkoihin. Annamme roskille uuden mahdollisuuden!

Miten ne sen teimme?

Teräksinen merikontti on tarkoitettu rahdin kuljetukseen suolaisessa valtameressä ja ovat siitä johtuen täysin säänkestäviä ja uppoamattomia. Jotta kontissa olisi miellyttävää ja turvallista yöpyä, olemme lämpöeristäneet kontit sisäpuolelta PUR-vaahdolla. Vaahto on paloturvallisuuden varmistamiseen koteloitu sementtikuitulevyllä ja se taas on päällystetty viimeistellyllä vanerilla. Nämä neljä kerrosta (teräksinen ulkokerros, vaahto, sementtilevy ja vaneri) toimivat myös äänieristeenä, ja  jotta iskun aiheuttama melu ei siirtyisi rakenteissa, on konttien väliin jätetty pieni ilmatila ja laitettu kumiset välikappaleet. Huoneita lämmittävät sähköpatterit ja ilmanvaihtojärjestelmässä on lämmöntallennustoiminto.