What the Hek?

Telliskivi

Telliskivin luovan toiminnan keskus on yhdessä sitä ympäröivän Kalamajan ja Balti Jaamin torin kanssa yksi Tallinnan suosituimpia alueita, jonne kaikki matkaoppaat haluavat esitellä ryhmilleen. Hektor on aivan alueen keskellä eli mihin tahansa suuntaan hotellista poistutkin – on hyvin todennäköistä, että vain muutaman askeleen päässä on jotakin mielenkiintoista ja jännittävää.

What the Hek?

Meidän lähialueet kehittyvät niin hurjaa vauhtia, että kaikkien muutosten huomaaminen on aikamoinen haaste jopa paikallisille. Jotta löytäisit aina parhaan ja kiinnostavimman kohteen, olemme koonneet ne karttaan “What the Hek?”. Nämä paikat Hektorin lähialueilla ovat meidän ja vieraidemme suosimia paikkoja – sellaiset kohteet, joihin haluamme aina mielellämme palata. Päivitämme kartan tietoja kaksi kertaa vuodessa – kysy itsellesi oma kappale.

Tallinnan oppaat

Mitä tehdään? Mitä katsotaan? Jos Tallinna on sinulle uusi paikka, tässä sinulle muutama kohde, jonne kannattaisi siirtyä.

Joukkoliikenne ja pysäköinti

Lentokentältä tai linja-autoasemalta matkusta raitiovaunulla nro 4 Hobujaama-pysäkille ja siellä siirry raitiovaunuun nro 1 tai 2, jotka kuljettavat sinut Telliskivi-pysäkille. Meidän hotellin sisäänkäyntiin on sieltä noin kaksikymmentä askelta. Jos tulet junalla Balti Jaam -rautatieasemalle, ohita tori vasemmalta ja sieltä meidän talo jo näkyy (2 minuutin kävelymatka).

Jos saavut paikalle autolla, osoite on Telliskivi 62. Pysäköinti meidän lähialueella on maksullista, mutta tunnin pysäköinti pysäköintikellolla on talon vieressä maksutonta. Toivomme, että olet vieraanamme pitemmäksi aikaa ja autamme mielellämme pysäköintipaikan löytämisessä ja pysäköintimaksun maksamisessa.

Pysäköinti Euro Park -alueilla EP92 ja EP110.

Tulitko pyörällä? Hyvä! Pyöräsi voit pysäköidä talon sisälle!