Telliskivin ravintolat

vaiko lähettimen tuoman annoksen?

Olemme ajatelleet kaikkia vaihtoehtoja.

Meillä ei ole omaa ravintolaa ja siihen on hyvä syy – Tallinnassa ei ole missään muualla niin monta hyvää ruokapaikkaan kuin täällä Telliskivin luovan toiminnan keskuksessa. Kun varaat meidän luota majoituksen, jaamme kanssasi omia kokemuksia ja tietoja, jotta löytäisit eri vaihtoehtojen joukosta oman suosikkisi. Meidän tavoitteena ei ole pitää sinua hinnasta mistä hyvänsä meidän talossa. Löydä Telliskivin ravintolat ja monipuoliset maut.

Mutta jos tuntuu siltä, että söisit mieluiten omassa rauhassa, voit kokata oman ateriasi. Olemme sisustaneet tätä tarkoitusta varten viihtyisän yhdessä kokkaamisen nurkkauksen, joka on kaikkien vieraiden käytössä. Aivan vieressähän on koko kaupungin paras tori – Balti Jaamin eli rautatieaseman tori on vain muutaman askeleen päässä.

Ja sitten on vielä yksi vaihtoehto. Jos et halua valmistaa itse ruokasi etkä lähteä ulos syömään, tilaa ruoka lähettipalvelun avulla ja  nauti se keittiössä yksin tai kavereiden kanssa. Aivan kuten laiskana päivänä kotona.

Yhdessä kokkaamisen alue

Oletko tottunut napostelemaan jotakin pientä kahdelta yöllä? Tiedät hyvin, että kaikkein hauskimmat seurueet kerääntyvät aikaisemmin tai myöhemmin aina keittiöön? Haluatko kokata uusien tuttujesi kanssa kolmen ruokalajin illallisen? Tilasit herkkuja Woltista tai Bolt Footista, mutta huoneeseen sänkyyn et haluaisi ateriaa toimitta? Meillä on kaikki hyvin helppoa. Yhdessä kokkaamisen alueella pätee vain yksi sääntö – palauta keittiö ennen lähtösi samanlaiseen kuntoon, jossa sinun saapuessasi oli ja aloita vaikka heti kokkaus alusta. Käytössäsi ovat:

  • Induktioliesi kahdella keittoalueella 
  • Uuni
  • Jääkaapit, mikroaaltouuni, tehosekoitin ja leivänpaahdin 
  • Pannut ja kattilat
  • Kaikki ruoanvalmistuksessa ja tarjoilussa tarvittava.

Aamiainen

Sanotaan, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Olemme aivan samaa mieltä. Nauti aamupalaa tai ota eväät mukaan meidän viihtyisästä aulabaarista. Aamiainen tarjoillaan klo 8.30-11.00. Konttihotellin aamiaistarjottimelta (12 €) löydät:

  • Grillatun voileivän
  • Chia-vanukas
  • Tuoreen appelsiinimehun
  • Kahvin ja teen

Lisäksi valikoimassa on erilaisia kakkuja ja pieniä pullia. NB! Kiireisinä aikoina tarjoamme buffetaamiaisen.

Ja tietenkin, ken haluaa, se hankkii varhain aamulla torilta munia ja pekonia, tuoreet vihannekset tai muut mieleisensä herkut ja valmistaa niistä juuri sellaisen kotoisan aamiaisen, jonka on tottunut nauttimaan.