Hektor Konttihotelli

Kalamajan sydämessä

Varaamalla yöpymispaikan meiltä olet tehnyt ympäristöä säästävän ratkaisun ja pääset nauttimaan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta. Tässä on monenlaisia paikallista taidetta ja Viron tulee niin lähelle kuin mahdollista: Telliskivin luovan toiminnan keskus, Baltian rautatieaseman tori, Fotografiska, Kalamaja, Vaba Lava -teatteritalo, vanha kaupunki… Vajaat sata ruoka- ja juomapaikkaa vain yhden neliökilometrin kokoisella alueella. Tarttoon pääsee junalla kahdessa tunnissa ja Narvaan kahdessa ja puolessa tunnissa. Jos olet kiinnostunut paikallisesta muotoilusta, löydät lähiympäristöstä parhaat kaupat. Meidän suosikki on aivan lähellä avattu Reet Ausin studiokauppa – joka pursuaa niin ympäristöystävällistä muotoilua kuin vain mahdollista. Myös meidän t-paidat ovat Reet Ausin tuotteita. 

Ympäristöä säästävä elintapa on valintakysymys, ei kompromissi mukavuusien osalta. Meidän sängyt ovat erinomaisia ja täyttää puuvillaa (Ecolabel!) vuodevaatteet pestään Green Key -periaatteiden mukaisesti. Emme ole tunkeneet kylpyhuoneisiin erilaisia kertakäyttöisiä kylpyhuonetuotteita (joita joku ehkä joskus haluaisi käyttää), mutta kaikkein tärkein – kokovartaloshampoo – on valmistettu Virossa luonnonmukaisista raaka-aineista. Meillä on hyvin tiedossa, mikä on Tallinna vika: täällä on liian paljon pilvisiä päiviä. Mutta meillä vedät vain verhon syrjään ja näet juuri sinua varten tänne tuodun päivänvalon, joka on niin kirkasta, että pilvistä ei ole tietoakaan.

Konttihotelli. Design. Kokemus. Viihtyisyys. Yksityiskohdat. Meidän henkilökunta ei silitä paitaasi, mutta osaa antaa Tallinnasta sellaisia vinkkejä, joita TripAdvisor ei ole kuullutkaan. Jos tunnet, että haluaisit astua hetkeksi ulos turvallisesta kotelosta, mutta vain toisella jalalla, niin tilavat yhteistilat ovat kaikkien käytössä: tasapainohuone, aulabaari, keittiö, lukunurkkaus – kyllä, täältä löytyvät kaikki viihtyisät keitaat ja nurkkaukset. 

PS! Hektor konttihotelli ei edistä työnarkomaanisuutta, mutta kunnioitamme vieraiden yksilöllisiä tarpeita: tarjoamme vieraiden käyttöön avoimen toimiston, hyvää kahvia ja nopean internetyhteyden, jotta voisit hoitaa kaiken tarpeellisen nopeasti tai omassa tahdissa.